Last Minutes

Rondreizen

Strandvakanties

Snel zoeken en boeken

 

De zon is gratis in Thailand

Koude handen zijn niet nodig tijdens een vakantie in Thailand. De zon is daar gratis!

Wil je Thailand bezoeken en genieten van het strand? Phuket, Koh Samui en Ko Phi Phi zijn de perfecte bestemmingen als je wilt genieten van zon, zee en strand. Twijfel je nog over de exacte bestemming? Patong Beach is het populairste en grootste strand van Thailand. Dit prachtige strand bestaat uit mooi wit zand, een brede kustlijn en heerlijk zwemwater. Je kunt vlakbij het strand luxe resorts vinden waar je heerlijk kunt overnachten. Ook zijn er veel restaurants te vinden waar je kennis kunt maken met de lekkere Thaise keuken. Stap één van de vele bars en clubs binnen om een lekkere cocktail te drinken.

De hoofdstad Bangkok

Combineer je strandvakantie met een bezoek aan de stad Bangkok. Deze wereldstad kent grote tegenstellingen, arme sloppenwijken en luxueuze kantoren. Het is raadzaam om je alleen in de veilige gedeelten van Bangkok te begeven.Als je wilt shoppen is Bangkok de ideale stad vanwege de vele winkelcentra’s. Ook kun je het nachtleven induiken, er zijn veel clubs en bars te vinden in de stad. Het koninklijk paleis van Bangkok mag je zeker niet missen tijdens je bezoek aan de stad. Het koninklijk paleis bestaat onder andere uit de Wat Phra Kaew tempel (Smaragdgroene Boeddha). De tempel is inmiddels honderden jaren oud en bevindt zich in het centrum van de hoofdstad.

Damnoen Saduak

Heb je weleens een drijvende markt gezien? Vlakbij de stad Bangkok vind je deze bijzondere markt waar echt alles te vinden is. Zo kun je er onder andere fruit, groente en kruiden kopen. Sommige boten verkopen zelfs kleine hapjes en maaltijden.

Warmwaterbronnen

Reis af naar San Kamphaeng en maak kennis met de prachtige natuurlijke warmtebronnen. Deze bronnen vind je terug op een park van zo’n 40 hectare groot. De bronnen kun je van een afstand herkennen door de dampen. Deze bijzondere plek kent ook een onderzoekscentrum, hier kun je meer leren over het ontstaan van de bronnen en de werking ervan.

Thailand wacht op je!

Wat heeft Thailand toch enorm veel te bieden. Voor zowel de rustige als actievere vakantieganger zijn er enorm veel activiteiten te vinden. Boek vandaag nog een droomreis naar Thailand  of een goedkope vliegtickets Bangkok  en geniet van de mooie stranden, de warme winterzon en de Thaise cultuur.